Lattialämmityksen hyödyt | Seinäjoki, Lapua, Ilmajoki

Vesikiertoinen lattialämmitys on käytännössä huoltovapaa lämmitysjärjestelmä, joka jakaa lämmön tasaisesti huonetilaan. Lattialämmityksen ansiosta myös suurten, lattiasta kattoon yltävien ikkunoiden toteuttaminen on mahdollista. Lattialämmityksen hyödyntäminen lämmitysjärjestelmänä antaa muutenkin lisävapauksia sisustussuunnittelulle. Lattialämmityksellä saadaan hinattua lämpöpumpun hyötysuhdetta ylös, sillä lämmitys on niin sanottua matalaenergialämpöä.

Yhdistettäessä lämpöpumppu vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, suosittelemme lämmitysveden kierrättämiseen alumiinivahvisteisia komposiittiputkia. Komposiitin ansiosta lämmönjohtavuus paranee jopa 20 % ja sen johdosta kiertovettä ei tarvitse lämmittää niin kuumaksi kuin muissa putkimateriaaliratkaisuissa. Lämmitysveden matalamman lämpötilan ansiosta myös ilma-vesilämpöpumpun käyttöikä pitenee.

Greenline -vesikiertoinen lattialämmitys

Tuotteisiimme kuuluu Greenlinen vesikiertoinen lattialämmitys. Greenline -vesikiertoinen lattialämmitys soveltuu parhaiten lämpöpumppujen lämmönjakojärjestelmäksi, joten suosittelemme sen asentamista esimerkiksi maalämpöpumpun yhteyteen. 

Lattialämmitys uusiin ja vanhoihin taloihin

Olemme asentaneet lukuisia erityyppisiä lattialämmitysjärjestelmiä sekä uusiin että vanhoihin omakotitaloihin. Myös uudet ja vanhat rivitalot sekä teollisuushallit ovat olleet työkohteitamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »