Käyttövesivaraajan hyödyt

Käyttövesivaraaja on erinomainen ratkaisu sellaisiin kohteisiin, joissa lämpimän käyttöveden tarve on suuri. Käyttövesivaraaja tuottaa ympärilleen lämpöä, joten se kannattaa sijoittaa huoneeseen, jossa oleskellaan. Tällöin sen lämpöhäviöt voidaan hyödyntää lämmityksessä. 

Käyttövesivaraajat lämpöpumppujen yhteyteen

Bosch -käyttövesivaraajamme soveltuvat erinomaisesti lämpöpumppujen rinnalle. DS- ja CC-mallit ovat omiaan omakoti-, pari- ja rivitaloihin, joissa käyttöveden tarve on suuri. Varaajien eristys on huippuluokkaa.Ruostumattoman materiaalin ansiosta varaajat ovat hyvin pitkäikäisiä. FW-kierukkavaraajat soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi silloin, kun halutaan rinnalle liittää aurinkokeräin ja / tai esimerkiksi puukattila.

Akvaterm-varaajan avulla on mahdollista rakentaa useista polttoaineista ja lämmönlähteistä koostuva hybridilämmitysjärjestelmä, joka on aina taloudellisesti edullisin ja joustava. Akvaterm on panostanut erityisesti uusiutuvien energialähteiden hyväksikäyttöön lämmön lähteenä. Ekologinen uusiutuva energia, esimerkiksi maalämpö, aurinkoenergia tai tuulienergia, voivat toimia joko ainoana lämmönlähteenä, tai niistä voidaan rakentaa toisiaan täydentävä lämmitysjärjestelmä.